Hirdetés

FireFall - DigiChina gameplay trailer

|

A FireFall egy érdekesnek tűnő, csapat alapú multis lövöldözős akciójáték.

Hirdetés

Érdekes módon a játék honlapján sehol nem szerepel az "mmo" kifejezés, pedig a FireFall igencsak hasonlít egy lövöldözős MMO-ra.

Én magam még szeptemberben a következőket írtam róla: 'a Firefall gyakorlatilag egy fegyverekkel és jetpackekkel teli világ. A játék maga egy "csapatos alapú akció lövöldözős", amelyben "több százan játszhatnak" különböző kihívásoknak megfelelve és a halálukig csatázva egy "dinamikus, nyitott világban".'

Nekem többször volt Tabula Rasa feelingem a játékot elnézve és csak remélni tudom, hogy jóval hosszabb karriert fog majd a FireFall elérni, mint az általam emlegetett lövöldözős mmo.

Szóval Jetpacket fel, fegyvert a kézbe és hajrá!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)