Hirdetés

Firewatch - fontos mérföldkőhöz érkezett a játék

|

A Campo Santo meghozta a jó hírt, miszerint legutóbbi játékuk átlépte az egymilliós határt.

Hirdetés

Valamikor 2016 végén átlépte az egymilliós álomhatárt a tavalyi év egyik legkülönlegesebb játéka, a Firewatch. A misztikus kalandjátékot sokan inkább interaktív filmként kezelték, de ez cseppet sem vont le az értékéből.

A program fejlesztéséért felelős Campo Santo a hivatalos Twitter csatornájukon keresztül közölte a jó hírt.

A csapatnak egyelőre a Firewatch az egyetlen játékuk, de elmondásuk szerint vannak még terveik ezzel a címmel. Legutóbb kiderült, hogy a Good Universe embereivel karöltve szeretnének összehozni egy rendes mozifilmet is a játékból.

Akárhogy is halad tovább a stúdió, mi már azért hálásak vagyunk, hogy ezt a játékot letették az asztalra. Egy olyan különleges út volt ez, amivel tényleg többek lettünk. Megérdemelten lett sikeres a cím.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)