Hirdetés

Firewatch - hamarosan megjelenik Nintendo Switch-re is

|

Egy újabb platformra látogat el a Campo Santo játéka, és a tervek szerint nem is kell sokat várnunk a megérkezésére.

Hirdetés

A 2016-os Firewatch egészen különleges alkotás volt, ami csodás látványával, valamint sztorijával rengeteg rajongót szerzett magának. Nemsokára pedig még egy platformon élvezhetjük a kalandot, ám nemcsak egy egyszerű portot kapunk majd.

Hirdetés

A Campo Santo nemrég bejelentette, hogy Nintendo Switch-re is megjelenik a Firewatch, így azok sem maradnak ki a mókából, akik a japánok hibrid gépét preferálják.

A játék írója és dizájnere, Jake Rodkin pedig mesélt is egy-két dolgot a portról. Kiderült például, hogy a stúdió fejlesztői keményen dolgoznak, hogy Switchen is a lehető legjobb élményt nyújtsa a Firewatch, így teljesen újraépítenek néhány dolgot, aminek köszönhetően a játék gyorsabban fogja renderelni a világot, nem fog annyit tölteni, és sokkal reszponzívabb lesz.

Rodkin még hozzátette, hogy reményeik szerint néhány meglepetést is hozzá tudnak csapni még a Switch verzióhoz, de nem tudni, mire gondolhatott a fejlesztő.

Ha minden jól megy, a Firewatch még tavasszal megérkezik Nintendo Switch-re, viszont pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)