Hirdetés

Fitness és szórakozás a GameStar klubban

|

Központban az egészség: egyedülálló kezdeményezés.

Hirdetés

Elmondhatjuk, hogy kishazánk egyedülálló kezdeményezéseként jött létre az az elképzelés, miszerint jól elkezdjük kialakítani a GameStar klubhálózatot.


Első állomásként Gyöngyöst, azon belüli is a Károly Róbert Főiskola klubját, a KRF Klubot céloztuk be, ahová sikeresen megálmodtuk Magyarország első GameStar klubját, ahol mindig történik valami (és fog is!) érdekes, ráadásul a régebbi GameStar magazinok jelentős kedvezményekkel vásárolhatók meg.

A klubban mindenféle földi jóval találkozhat az érdeklődő, s az arra tévedő lelkes GS-rajongó: PC-k hada, Xbox360 konzolok, sok-sok játékkal (többek közt a nemrégiben felemlegetett Band Hero), továbbá egy Wii játékgép is, a hozzá kapcsolódó Wii Fit szoftverrel.

Jelen cikkünk tárgya e rendhagyó fitnesslehetőség bemutatása, és hírüladása: immáron a fárasztó tanulás, előadások végigülése után bárkinek alkalma nyílik, hogy a GameStar klubban ingyenesen kipróbálja, és a későbbiekben használja a Wii fogyasztó és testépítő cuccát, különféle változatos, interaktív játszható game-ek társaságában.

Persze nem kell ahhoz KRF hallgatónak lenni, hogy kipróbálhassuk eme gyöngyszemet: a KRF Klub honlapján tájékozódhatunk arról, mi is a menete például egy klubkártya igénylésének, s az aktuális bulik időpontját is megtalálhatjuk, melyek nagy része a külső közönség számára is nyilvános.

A KRF Klub tevékenysége figyelemmel kísérhető napról-napra a FaceBook-on is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)