Hirdetés

Five Nights at Freddy's - bejelentették, majd egyből törölték is az új részt

|

Scott Cawthon, a Five Nights at Freddy's fejlesztője elismerte, hogy egy ideje már dolgozik a hatodik részen, de egyúttal hamar le is rombolta a rajongók reményeit.

Hirdetés

A Five Nights at Freddy's sorozatot valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. A népszerű szériát egyetlen ember, Scott Cawthon készítette el, aki nemrég egy bejegyzésben mesélt jövőbeli terveiről.

Hirdetés

Scott meglehetősen nyílt és őszinte közleményében elárulta, hogy tényleg dolgozott az elmúlt hónapokban egy új Five Nights at Freddy's játékon (lényegében a hatodik részen), azonban rá kellett döbbennie, hogy egyszerűen nem szeretné tovább folytatni a munkát. Elmondása alapján epizódonként egyre nagyobb elvárásokat támasztottak a játékosok, mostanra pedig már olyan szintet ért el nála az így generálódó nyomás, hogy inkább félreteszi a hatodik Five Nights at Freddy's fejlesztését. 

Leszögezte, hogy nem fog közzétenni semmit sem a félkész hatodik részéről és azokat az embereket is ugyanerre kérte, akik valamilyen szinten kapcsolódtak a projekthez. Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy Scott teljes mértékben felhagy a játékfejlesztéssel. Sőt, azt is hangsúlyozta, hogy az első új játék amit el szeretne készíteni, kifejezetten a Five Nights at Freddy's rajongóit célozza majd meg. Példaként a Foxy Fighters minijátékot említette meg, amit elmondása alapján imádott készíteni. A jövőben tehát valami hasonlóra számíthatunk tőle. 

Mindezek mellett továbbra is remekül haladnak a Five Nights at Freddy's film munkálatai és egy VR cím is készül, ami szintén ebben a világban kap helyet, sőt jó eséllyel újabb könyv is érkezik majd. 

Ti mit gondoltok Scott Cawthon döntéséről? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)