Hirdetés

Five Nights at Freddy's 4 megjelenés - hamarabb jön a portás-para utolsó része (videó)

|

Eredetileg októberre tervezte Scott Cawthon a Five Nights at Freddy's 4: The Fnal Chapter megjelenését, ám nemrég úgy döntött, inkább előrébb hozza azt. A bejelentés mellé pedig egy kis meglepetéssel is készült a rajongóknak.

Hirdetés

A Five Nights at Freddy's nem kis részben a videós közösségnek köszönheti elképesztő népszerűségét, filmadaptáció is készül belőle, így nem meglepő, hogy a fejlesztő Scott Cawthon néhány népszerű YouTubernek küldte el először az új megjelenési dátumot, hogy megoszthassák a rajongókkal.

A Five Nights at Freddy's 4: The Final Chapter megjelenését eredetileg halloween napjára, október 31-ére tervezte Cawthon, most viszont úgy döntött, inkább a legelső rész megjelenésének első évfordulójára, azaz augusztus 8-ára hozza előre a rajtot. Azért, hogy a horrorrajongók kedvenc ünnepe különleges maradjon, október végén egy ingyenes frissítésben bónusz tartalmak is érkeznek a minden jel szerint utolsó Five Nights at Freddy's-hez.

Nektek bejött a sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)