Hirdetés

Five Nights at Freddy's: Sister Location - annyira durva lett, hogy a fejlesztő sem akarja kiadni

|

A fejlesztő attól tart, hogy a legújabb állatrobotos-gyilkolós horror játéka nem lesz elég gyerekbarát. Tényleg.

Hirdetés

Aki jól bírja a horrort, az valószínűleg kedveli a Five Nights at Freddy's sorozatot is. A széria következő vadhajtása elvileg még idén ősszel be kellene fusson, de a fejlesztő nem biztos benne, hogy ki szeretné adni a jelenlegi sztorival.

A játék alkotója, Scott Cawthon azon aggódik, hogy kicsit túl messzire ment a horrorral. Nem tartja kizártnak, hogy eltolja a projektet, annak ellenére, hogy egyébként a hivatalos megjelenési dátum október 7. (tehát most péntek).

"Ki akartam tenni egy posztot, hogy a megjelenést lehet, hogy eltolom, és hogy nem vagyok benne biztos, meddig" - írja Scott.

"A sztorinak vannak nagyon sötét elemei, amik már annyira kemények, hogy én vagyok rosszul tőle. Ezt nem lehet könnyen megoldani. Vagy megjelentetem most így, ahogy van, vagy több hónappal eltolom, hogy valami 'gyerekbarátabbat' hozzak ki belőle."

Egy játékot, ami konkrétan arról szól, hogy vérszomjas állatrobotok gyilkolnak meg a sötétben átalakítani "gyerekbaráttá" meglehetősen heroikus küldetés. Meglátjuk, hogy mi lesz emberünk végső döntése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)