Hirdetés

Fizetésképtelen a Rebellion Derby

|

Nem fizet volt alkalmazottainak a Rebellion Derby

Hirdetés

Januári hírünk alapja, miszerint bezárja kapuit a méltán hírhedt ShellShock 2 és Rogue Warrior játékokért okolható Rebellion Derby végül márciusban következett be. A volt alkalmazottak pedig máig nem kapták meg járandóságukat.

Bár a stúdiót hivatalosan bezárta a Rebellion, kb. 5 ember még mindig akadt, akiknek áprilisban is volt még dolguk ott. Mint utólag kiderült, azt sajnos ingyen végezték. Mert se az ő áprilisi bérüket, se pedig a márciusban elbocsájtott (olykor 20 éves munkaviszonnyal rendelkező) dolgozóknak visszamenőleg járó fizetést nem tudta odaadni a Rebellion Derby. A volt dolgozók (sőt, egy esetben egyikük felesége) most a médiához fordultak járandóságuk ügyében, és szépen mindent kitálalnak. Elmondták, hogy minden indoklás nélkül küldték el őket, s hogy a folyamatos titkolózásés figyelmeztetés nélküli elbocsájtás mögött valójában a cég fizetésképtelensége áll. Szomorú dolog ez, hisz ami jár az jár. De jobb játékokból legközelebb talán lesz mint fizetésként szétosztani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)