Hirdetés

Fizethetünk PayPallel a Diablo III-ban és a Battle.neten

|

Akinek kényelmesebb a PayPal számlájával fizetni, annak a Blizzard legújabb játékában is lehetősége lesz erre.

Hirdetés

 

A Blizzard ma jelentette be, hogy a Diablo III-ban található aukciós házban valódi pénzes fizetéseknél PayPal fiókunkat is használhatjuk majd.

Bizonyos régiókban a Battle.net szolgáltatásba is hamarosan bekerül ez a lehetőség, így még egy biztonságos és megbízható fizetési módot használhatunk tranzakcióink lebonyolításához. Részleteket ugyan még nem tudunk, köztük azt sem, hogy Magyarország azon régiók között van-e, amelyekben támogatott lesz a PayPales fizetés. Egyébként a Diablo III Skill Calculatora is elérhetővé vált, ahol a játékosok megnézhetik milyen elosztás esetén milyen képességeket kapnak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)