Hirdetés

2010-ben fizetünk a Twitter használatáért

|

Előzetes feltevések alapján biztos. Viszont nem mindenért.

Hirdetés

A közelmúltban szárnyra kapott híresztelések – úgy tűnik – megalapozottnak tűnnek a Twitterrel kapcsolatban.

Rengeteg új szankciót óhajt bevezetni a Twitter vezetése, alapvetően financiális jellegűek lesznek ezek a változtatások. Többek közt sor kerül majd arra, hogy a kiemelt tartalmak fizetőssé alakuljanak, de egy módosítás szerint egyes tweetek böngészéséért is fizetnie kell majd a felhasználóknak. Persze csak az, aki hajlandó lesz ilyesmire.

Kísérleti jelleggel Japánban indul először a fizetős funkció bevezetése, s a felhasználók afelett is szabadon dönthetnek, hogy a bejegyzéseik olvasásáért, kommenteléséért fizetni kelljen-e, vagy sem: így tulajdonképpen előfizetéshez rendelhetik hozzá a Twitter kihasználhatóságát.

Az előfizetés 200-2000 forint közötti árakat jelenthet, természetesen tartalom- és csomagfüggően, ebből 30% részesedést tesz zsebre a Twitter, a többit a blogbejegyzések tulajdonosai kapják, akik lehetnek magánszemélyek, vagy cégek is akár. Viszont, ha fizetős bejegyzéseket akarunk kreálni, magunknak is előfizetővé kell válnunk, hogy pénzt kérhessünk irományainkért. Ravasz!
Január 10-én indul a hivatalos tesztüzem Japánban, de nem sokkal ezután várható a változtatás a világ többi országában is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)