Hirdetés

Flappy Bird - jön az árkád gép, de minek

|

A Bay Tek Gamesnek senki nem szólt, hogy a Flappy Bird már lefutotta köreit, vagy csak nem hajlandóak elismerni, hogy a sárga madárnak végleg annyi. Készül a játéktermi gép.

Hirdetés

Már több mint egy éve, hogy kirobbant a Flappy Bird-láz. A végtelenül egyszerű, ellenben rettenetesen idegesítő mobiljáték a mai napig érthetetlen módon lett népszerű, számtalan klónja, újragondolása született, míg végül, mint minden szenzáció, ez is kiégett – gondoltuk mi naívan.

Ma viszont annak ellenére, hogy a játék készítője, Dong Nguyen kijelentette, hogy a Flappy Bird halott és az is marad, a Bay Tek Gamesnek sikerült licencelnie a játékot, így elkészülhet a fenti képen látható árkád masina. A különbség annyir, hogy egy 42 hüvelykes monitoron kell játszani a gépen található egyetlen gomb nyomkodásával, és jegyeket kel gyűjtögetni érmék helyett. A gép jegyzi a rekordokat, külön napi és összesítetett ranglistát is vezet. Az, hogy hogyan kerülhet forgalomba, még nagy kérdés, de inkább a miértet szeretnénk tudni.

 

Nektek megvan még a Flappy Bird, vagy már leégettétek és behintettétek a helyét sóval?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)