Hirdetés

Flash pilóta kerestetik!

|

Tegnapi flash játék adósságunkat ma igyekszünk pótolni, ezért most két remek ügyességi játékkal kedveskedünk

Hirdetés

Pilóta nem válhat a akárkiből. Főleg műrepülő pilóta, vagyis Stunt Pilot. Aki nyáron, augusztus 20-a körül a budapesti Duna parton sétálgat, az évről-évre megcsodálhatja, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelniük a világ legjobb műrepülő pilótáinak. Ezért mi, földi halandók inkább maradjunk csak a... földön (stílusosan), és ha figurákkal tarkított repülésre vágyunk, akkor nézzünk bele a Stunt Pilot-ba. Könnyed kis ügyességi flash játék, egyszerű irányítással, és gyors sikerélményekkel. Repülőnkkel már a levegőben érkezünk az akadálypályára, ami a célként testet öltött karikák, és az akadályként számon tartott léghajókból, sziklákból áll össze. Célunk, hogy minél rövidebb idő alatt repüljünk keresztül az összes karikán, nem érintve annak széleit, mert akkor egy katapultáláson kívül semmi nem üti a markunkat. Jó szereplés esetén bónuszpályák is megnyílnak majd előttünk, amit az idő szűkössége miatt érdemes turbóval (SPACE) gazdagon abszolválni.

 

stuntpilot.jpg

 

 

Egy másik kiváló ügyességi játék a Death vs Monstars. A shooter lényege, hogy a folyamatosan özönlő "szörnyeket" lelőjük,  majd az utánuk hátramaradt pénzt begyűjtsük. Nagyot dob a játékon, hogy a Death vs Monstars-ban nem magunk elé, hanem mögé lövünk. A célzásnak ekkor feltétele a folyamatos mozgás, ami a hely szűke, és az ellenség számára való tekintettel olykor elég nagy kilátástalansághoz vezethet. Ha túléljük az inváziót, a következő megkezdése előtt fegyvereket és tulajdonságokat fejleszthetünk, és a következő megmérettetés nehézségét is megválaszthatjuk. Tény, hogy valóban nem sorolható az einsteini agykapacitást igénylő logikai játékok közé, de most minden mezei kvéker hasznosíthatja évek alatt összelőtt reflexeit. Jó szórakozást!

 

deathvsmonstars.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)