Hirdetés

Microsoft Flight Simulator X - húsz új küldetés a láthatáron

|

A Steames változat megjelenése nem csupán azt jelentette, hogy újra működik a többjátékos mód, hanem új tartalmakat is kap a Flight Simulator.

Hirdetés

Sokak örömére decemberben Steamre költözött a Microsoft Flight Simulator X, a Dovetail Games pedig a megjelenés után is támogatja a játékot. Most négy DLC-csomag lett bejelentve, amik közül az első már február közepén landol. Érdemes lesz bekötni a biztonsági öveket.

Az első pakk ugyanis a Dangerous Approaches címet kapta, és az a lényege, hogy az időjárási viszonyok, vagy más körülmények miatt igazán nehéz körülmények között kell repülnünk.

"Le tudsz szállni egy Boeing 747-essel Hong Kongban egy nagyobb viharban? Megvannak a képességeid, hogy kimentsd az Everest-táborban ragadt hegymászókat? Át tudsz repülni a fenséges Sierra Nevada hegyláncon, vagy egy grönlandi hóviharon, hogy célba juttass egy orvosi szállítmányt? (...) Vagy ha ez túl hideg lenne, tekerd fel a hőfokot, és szállj le a hírhedt St. maarteni tengerparton" - emelnek ki néhány új küldetést a fejlesztők.

Az új missziókból egyébként lesz bőven, a Dangerous Approaches húsz küldetést tartalmaz, aminek nekivághatunk a játék által javasolt repülővel, de választhatunk másikat is a gépparkunkból. Ha pedig tanácstalanok lennénk, hogyan is nézzünk szembe az új kihívásokkal, kikérhetjük a játék tanácsait, ugyanis minden küldetéshez tartozik egy külön útmutató is.

A következő hónapokban nem ez lesz az egyetlen DLC a játékhoz, a Dovetail ezen kívül még három csomagot ígér. Ti előveszitek újra a Flight Simualtor X-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)