Hirdetés

Flower - Ó, ha rózsabimbó lehetnék

|

A Flower igazán egyedi játék lesz, melyben nem kell felrobbantani semmit, mégis nagyszerű kikapcsolódást ígért.

Hirdetés

Süsü sárkány vágyálmaiba léphet majd be minden PS3 tulaj, ha egyszer megjelenik a Flower. Igaz, ez az álom szerencsére kicsit komplexebb lesz, mint az együgyű sárkány képzelgései, de ennek ellenére a párhuzam ott van. A Flower egy igazi művészjáték - ha létezik egyáltalán ilyen - melyben nincs más dolgunk, mint egy virágszirommal útra kelni, és virágba borítani a környéket. Az irányítás pofonegyszerű, nincsenek vérszomjas szörnyetegek, akik virágot esznek, és a hihetetlenül jól megkomponált zenék, fantasztikus hangulatot teremtenek. Bizonyára sokan mondják majd, hogy mi ez az unalmas kaksi, de nekik meg azt üzenem, hogy engedjék oda egy kicsit a barátnőjüket - esetleg kishúgukat - a géphez, hiszen ez a játék az, amit csak azért kell játszani, mert szép. Nem fröcsög a vér, nem rombolható a környezet, nincs nyakatekert sztori, egyszerűen, csak virágnak kell lenni. Az ötlet dicséretes, a megvalósítás - a videók alapján - kiváló, ne tessék hát fikázni senkinek, inkább próbálja ki minden hitetlenkedő. 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)