Hirdetés

Flower - Szelek szárnyán

|

Újabb hangulatos kedvcsináló érkezett Süsü kedvenc játékáról, a tv.gamestar.hu-ra.

Hirdetés

Bizony, Süsü eldobná az agyát ha ezt a játékot meglátná.Igaz, hogy rózsabimbó itt sem lehetne,viszont rózsaszirom már igen, és ez elég is lenne a kedves tűzokádónak szerintem. A Flower egy PS3 exkluzív cuccos, melyben célunk, hogy a szél - és a kontroller - segítségével virágokkal népesítsük be a pályákat. Nem kell túl bonyolult játékmenetre számítani, de azért néha kell majd trükközni is, hogy sikerüljön az egész vidék virágba borítása. Elsősorban mégis a nyugodtság jellemzi ezt az egyedi kis alkotást, melyről bizonyságot tesz a videó alant. Langyos szellő, lágyan hajladozó fű, sehol egy gépfegyver, sehol egy gonosz ellen. Néha kell ilyen is.

flowertv.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)