Flower - Virágok álmában járva" /> Flower - Virágok álmában járva"/>
Hirdetés

Flower - Virágok álmában járva

|

A fl0Wot készítő That Game Company legújabb játékában megtudhatjuk, hogy miről álmodnak a virágok a cserépben ülve.

Hirdetés

Az E3 sok mainstream játéka között megbúvó Flower nem lesz mindenkinek ínyére, de az erre fogékonyaknak bizonyára meg fog tetszeni az egyedi és gyönyörű koncepció: a városban ülő cserepes virágok álmába bújva mi lehetünk a szél és a rajta úszó szirmok, amint bejárjuk a mesés vidékeket.
A játék egy koszos városi lakásban kezdődik, egy magányos virággal, aki a cserépben csendben ülve rétekről álmodik. Az álmába belépve a szél útját követjük és irányítjuk, amint felszedi a réti virágok szirmait és egyik helyről a másikra szállítja őket, közben felvirágoztatva a kopár területeket. Amint az álom véget ér, virágunkhoz egy másik csatlakozik, s ezúttal az ő képzeletét járjuk meg, ő viszont másra vágyik... például színekre, így más világot fedezünk fel, más céllal, és így tovább. Ha valaki számára nem világos az elvont koncepció, akkor két videó, amelyek mozgás közben mutatják be:


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)