Hirdetés

Cities XXL - már elérhető, itt a launch trailer

|

Hangulatos kis előzetessel indul útjára a Cities XL városépítős játék nagyobbra nőtt testvére, a beszédes nevű Cities XXL.

Hirdetés

Nem is olyan rég jelentette csak be a Focus Home Interactive, hogy egy kibővített, feljavított változatot ad ki a népszerű stratégiai játékából, a Cities XL-ből, de máris nyakunkon van a játék megjelenése. Az új kiadáshoz természetesen egy feelinges kis trailer is jár.

A fejlesztők szerint az új játék nagyobb, teljesebb és sokkal inkább szabadjára engedhetjük benne a fantáziánkat. Az új motor mellett 1000 épületet húzhatunk fel 47 építészeti stílusban, mindezt pedig 65 pályán melyek között teljesen új tereptípusok is megtalálhatóak. Ha pedig ez nem lenne elég, még a Steam Workshop támogatás is belefért, tehát ez a sok tartalom már soha többé nem fog elfogyni.

A digitális verzió már most elérhető, a Cities XXL lemezes megjelenés pedig a jövőhéten esedékes. Nektek hogy tetszik? Van már köztetek olyan, aki esetleg kipróbálta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)