Hirdetés

Földönkívüli keltetőt találtak a Starfield egyik bolygóján

|

Az Alien filmekkel kapcsolatos összes rémálmunk egyszerre tért vissza.

Hirdetés

A Starfield a csillagközi felfedezésről szól, és bár többnyire üres erdőségeket vagy pusztaságokat találunk, néha rálelhetünk egy-egy érdekesebb bolygóra.

Sajnos a jelen helyzetben a csodálkozás helyett a rettegés vár ránk, /u/sterrre útja ugyanis egy keltetőhöz vezette őt. A /r/Starfield lakója rátalált két olyan helyszínre is, ahol több millió földönkívüli létforma tojása várta.

A Bethesda RPG-je kapcsán többször felmerült a vita, hogy jó vagy rossz dolog-e csak emberekkel megtelíteni egy jövőbeli, csillagközi társadalmat. Végül a fejlesztők a realizmusra törekedtek, és egyelőre nem tudunk olyan bolygóról a környéken, ahol élnének öntudattal rendelkező létformák.

Hirdetés

Ettől függetlenül, ha hihetünk az Alien filmeknek, akkor azok a tojások jelentősen megváltoztathatják a világ jelenlegi állását, talán egy DLC is szólhatna majd erről.

The Planet Numitor and its moon Romulus both have millions of alien eggs scattered on their surfaces.
byu/sterrre inStarfield

Sterrre a tojásokat a Lunara rendszerben található Numitor bolygón és annak Romulus holdján találta. Ha bárkit érdekelnek, ott megtalálja őket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)