Hirdetés

Földrengés vagy jégvihar?

|

Mint már egy korábbi hírben szó volt róla, a Blizzard a minden éven megrendezésre kerülő, fanoknak szóló rendezvényét, a BlizzCon-t egy időben tartja az ID által szervezett QuakeCon-nal.

Hirdetés

Az ezzel kapcsolatos kérdésekre Marty Stratton, a QuakeCon főrendezője azt nyilatkozta, hogy bár az egybeesés nem szerencsés, a rendezvényekre még akkor is kevés látógató lenne várható, ha nem esnének egybe. A helyzet inkább a szponzoroknak okoz gondot, mivel dönteniük kell, hogy melyik rendezvényt éri meg támogatniuk. Stratton elmondása szerint már több, mint 6000-en jelentkeztek eddig az ő rendezvényükre, és reményei szerint amint bejelentik a megrendezésre kerülő versenyszámokat, eseményeket és a megjelenő kiállítókat, sikerül majd meggyőzniük azokat, akik még eddig nem tudtak dönteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)