Hirdetés

Folytatás helyett rengeteg pályát kap a Mario Kart 8 Deluxe

|

Ugyan következő felvonást nem, de egy rakás Mario Kart 8 Deluxe kiegészítést azért bejelentett a Nintendo.

Hirdetés

A Nintendo rajongói nagyon reménykedtek abban, hogy a tegnapi Direct főszereplője majd a Mario Kart 9 lesz, de úgy tűnik, a folytatásnak még nem jött el az ideje. Kiderült ugyanis, hogy a nagy N legalább további 2 évig tolja majd a tartalmakat a Mario Kart 8 Deluxe-ba, aminek, ha másért nem, azért örülhetünk, mert nem kell egy teljes játék árát kifizetnünk, ha frissességre vágyunk.

A fejlesztők fel fogják újítani a Mario Kart széria legkedveltebb pályáit, és elhozzák azokat a nyolcadik részbe. Összesen 48 új helyszínt ígértek, melyeket apránként, több hullámban jelentetnek meg.

Hirdetés

Az első csomag március 18-án érkezik, és benne lesz a Coconut Mall a Mario Kart Wii-ből, a Choco Mountain a Mario Kart 64-ből, és a Tokyo Blur a Mario Kart Tourból.

A Nintendo ígérete szerint ezt öt további csomag követi, 2023. végéig mindet leszállítják majd. A Booster Course Pass 25 dollár körüli áron lesz beszerezhető, de a Nintendo Online Expansion Pack bérlet előfizetőinek ingyenes lesz, ahogy az Animal Crossing korábbi DLC-je is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)