Hirdetés

Tovább erősödik a kínai cenzúra

|

Kína blokkolta a Google News és a YouTube oldalait, hogy megállítsa a tibeti zavargásokról készült híradások terjedését.

Hirdetés

Március 10-én kezdődtek a tüntetések Tibetben az 1959-es, kínai uralom elleni felkelés évfordulóján. A tüntetésből zavargások lettek, melyekben a száműzetésben élő tibeti kormány szerint már közel 80-an életüket veszítették.
Kína szerint a Dalai láma a felelős mindenért, hivatalos álláspont 13 polgári áldozatról beszél, megemlítve, hogy a rendőrség és a biztonsági erők is elszenvedtek veszteségeket. A Dalai láma tagadta, hogy bármi köze lenne a zavargásokhoz, közleménye szerint hatalmán kívül áll, hogy ezeknek véget vessen.

 

china_propaganda_1.jpg

 

Internet-cenzúra >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)