Hirdetés

Folytatódik a Metro sorozat

|

A Deep Silver szeretné, ha a Metro franchise szélesebb közönséget szólíthatna meg, már tervben van a Last Light folytatása.

Hirdetés

A THQ-tól a Deep Silverhez kerültek a Metro játékok jogai, így a Metro: Last Light már az ő gondozásukban jelent meg, és mivel - az előző részhez hasonlóan - sikeres lett, badarság lenne, ha nem folytatnák.

Dr. Klemens Kundratitz, a Deep Silver vezérigazgatója szintén elégedett: „Nagyon örülök, hogy megszereztük a márkát magunknak. Uborkaszezonban jelent meg [a Metro: Last Light], mégis nagy figyelmet kapott. Mindenképp folytatni szeretnénk a bandet, és emellett szeretnénk, ha a következő fázisban egy szélesebb játékosközösség számára lenne hozzáférhető.”

És az egyszerű Metro rajongó itt kezd aggódni. A videojátékok esetében az, hogy több embert próbálnak velük megszólítani, sokszor vezetett már egy széria bukásához, idegen elemek kerültek be, elengedhetetlen sajátosságokat vettek ki. Most viszont nem kell aggódni, ugyanis a Metro jogai az eredeti írónál, Dmitry Glukhovskynál vannak, neki pedig teljes beleszólása van a döntésekbe:

„Igaz, hogy egy licencnél igazodni kell annak tulajdonosához. Esetünkben Dmitry Glukhovsky birtokolja a jogokat, ő pedig egy remek srác. Élvezi a játékot, annak sikerét, és jó a kapcsolatunk vele. Kiváló tanácsadó.”

Természetesen az elhangzottak nem jelentik azt, hogy valóban készül egy új Metro játék, de ne lepődjetek meg, ha a nem olyan távoli jövőben megejtik a bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)