Hirdetés

Folytatódik a Transformers: War for Cybertron

|

Az Autobotok és Álcák közti háború nem ért véget, az Activision szerint jövőre érkezik a Fall of Cybertron, ami sokkal durvább lesz elődjénél.

Hirdetés

 

Egyelőre csak egyetlen kép tanúskodik arról, hogy az Activision sikerjátéka folytatódni fog, de a hírek szerint a Game Informer novemberi számában kapnak majd helyet az első részletek a Transformers: Fall of Cybertron nevet viselő második részről.

Optimus Prime és feltehetően Grimlock szerepel itt, de jelenleg ez minden, amit láthatunk a most bejelentett folytatásról. Persze sejteni lehet, hogy az Autobotok és Álcák háborújának vége felé halad szépen a történet, elvégre pusztulnia kell valahogy az anyabolygónak, ha már a történeti hűség, miegymás.

Emellett csak annyi mondható biztosan, hogy a High Moon Studios folytatja a munkát, a tervek szerint sokkal keményebb és kicsit komorabb, sötétebb hangulatú történettel. További részletek hamarosan, addig is lehet leporolni a Transformers: War for Cybertron játékot, kicsit felfrissíteni a tudást.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)