Hirdetés

Fontos frissítések a Steamen

|

A Valve Steam programja a sok hiba és hiányosság ellenére az évek során szépen kikupálódott, ráadásul egyre több fejlesztő gondolja úgy, hogy érdemes itt is árulnia a játékát.

Hirdetés

A Steam a mai napon új frissítést kínál a játékosoknak, aminek hála több hiba is javításra került. Elsőként a véletlenszerűen előbukkanó indítási gondokat sikerült kiírtani a játékból, de a játék közbeni letöltésnél is sikerült optimalizálni egy keveset, ezentúl a szükségtelen, a szervereken lévő fájlokat már nem tölti majd le nekünk a program. A szerver böngészés közben történő kifagyást is sikerült orvosolni, ami a nem válaszoló szerverek miatt következett be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)