Hirdetés

Fontos frissítést kapott a Warzone gulagja

|

Konkrétan a Warzone indulása óta gond volt ezzel a funkcióval, a Season 4 megváltoztatta, de így sem mindenki boldog.

Hirdetés

Nemrégiben elindult a Call of Duty: Warzone negyedik szezonja, a frissítés már minden platformon elérhető. A méretes update számos újdonságot hozott magával, többek között bekerült egy új pálya, kicsit megváltozott Caldera és ezek mellett sok-sok új megszerezhető jóság is bekerült a CoD battle royale módjába.

Van azonban egy apró módosítás, amit eddig nem emeltek ki, mégis nagyon fontos a játékmenet szempontjából. Konkrétan a Warzone megjelenése óta kérlelték a játékosok a fejlesztőket, hogy változtassanak a gulag működésén, az ugyanis rendelkezett egy olyan befolyásoló tényezővel, ami nagyon unfair lehetett a szembenálló játékosokkal.

Hirdetés

A nézők lépései a season 4-ben már nem hallatszódnak, az arénában egymással szemben álló felek csak a másik lépéseit hallják, ami jelentősen kiegyenlítettebb harcokat eredményez, de persze most sem mindenki elégedett.

Miközben sokan panaszkodtak, hogy a nézők léptei hangosabban voltak, így pedig nagyon örülnek a változtatásnak, néhányan kritizálják a fejlesztőket, hogy ezzel sokkal kevésbé realisztikussá változtatták a gulágot. Szerintük épp az adta az 1v1 harcok sava-borsát, hogy a börtön többi rabja minimálisan ugyan, de befolyásolhatta a harcokat.

Ti mit gondoltok? Jobb lett így?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)