Hirdetés

Fontos Közlemény

|

Kedves Olvasónk! Sajnálattal közöljük, hogy nyomdai okok miatt a GameStar magazin októberi száma csak késve jut el az előfizetőkhöz. A részleteket lentebb olvashatod el.

Hirdetés

A Magyar Posta Rt. a kiszállítást a budapesti előfizetőknek legkorábban péntekre, a vidéki előfizetőknek hétfőre vagy keddre ígéri. A csúszás sajnos a lap újságárusi megjelenését is érinti. Az októberi szám Budapesten péntektől, vidéken viszont szombattól vásárolható meg. Azok az előfizetőink, akik az IDG Magyarország Lapkiadó Kft. székhelyén (1075 Bp., Madách Imre út 13-14., Madách Trade Center, A épület, 4. emelet) szokták átvenni az újságot, már csütörtökön megkaphatják az előfizetett GameStar magazinukat. Elnézést kérünk a fentiekből adódó kellemetlenségekért!

Köszönettel:
GameStar csapat

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)