Hirdetés

Fontos részletet árult el a Marvel's Wolverine-ről az Insomniac

|

A Marvel's Spider-Man 2 játékosai kicsit bújjanak most elő a gép elől, jó hírt hoztunk.

Hirdetés

Visszatérő probléma a játékiparban a minél hosszabbá nyúló fejlesztési idő, csak éppen az Insomniac Gamesnek elfelejtettek erről szólni.

A stúdió olyan eszeveszett tempóban szállítja a minőségi, AAA-kategóriás játékokat, hogy akár Hermione időnyerőjét is sejthetnénk a dolog mögött: 2018 óta kiadták a Marvel's Spider-Mant, a Marvel's Spider-Man: Miles Morales-t, a Marvel's Spider-Man: Remasteredet, a Ratchet & Clank: Rift Apartot és legutóbb a Marvel's Spider-Man 2-t is. 

Mindeközben javában készülnek már a háttérben a következő nagy dobással, a szintén PlayStation 5-öt megcélzó Marvel's Wolverine-nel is (a Venom spin-offról és az esetleges Marvel's Spider-Man 3-ról nem is szólva), amelyről egyelőre nagyon keveset tudunk. 

Hirdetés

Egyvalamivel viszont máris okosabbak lettünk: Bryan Intihar, a Marvel's Spider-Man 2 rendezője a Kinda Funny Gamescast műsorában megerősítette a házigazda, Greg Miller kérdésére, hogy az ő Pókemberük és Rozsomákjuk/Farkasuk ugyanabban az univerzumban tevékenykedik: az 1048-as Földön, ezt tekinthetjük az Insomniac szuperhősös játékainak olvasztótégelyének, ahol ezek szerint Logan bármikor összefuthat Peter Parkerrel és/vagy Miles Moralesszel. 

Az 1048-as természetesen nem ugyanaz a világ, ahol a Marvel más franchise-ai játszódnak: a Marvel Filmes Univerzumban például az 199999-es Föld van. A Sony legújabb élőszereplős "Pókember-filmjei", vagyis gyakorlatilag a két Venom és a Morbius a TRN688-as Földdel foglalkoznak (a TRN a Temporary Reality Number rövidítése, szóval nem hivatalos, a Marvel által is elfogadott számozásról van szó). A klasszikus, Tobey Maguire-féle trilógia a 96283-as, míg a két Andrew Garfield-féle mozi a 120703-as Földön játszódott. Az Ultimate univerzum történetei az 1610-es Földön kaptak helyet (itt bukkant fel a füzetekben először Miles Morales még 2011-ben), a képregényes fősodor pedig a Föld-616, noha a multiverzumoknak köszönhetően bármi előfordulhat bárhol. 

Egyébként a Marvel's Spider-Man 2 tele van más hősökre való utalásokkal, a Bosszúállók torony mellett benne van többek között Doctor Strange szentélye és a wakandai nagykövetség is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)