Hirdetés

Fontos Steam update hétfőn, akciós Deus Ex

|

Hétfőn megszűnik bétának lenni az új Steam kliens. Akciós a Deus Ex és az Invisible War

Hirdetés

A Valve büszkén jelenti, hogy az általunk is megénekelt megújult Steam a hétfői (április 26.) fontos frissítéssel hivatalosan is kilábal a bétaverzió gyermekbetegségeiből, és leváltja a 2004-óta szolgálatot teljesítő elődjét.

A számtalan frissítés során és több mint 25 ezer felhasználói visszajelzés alapján véglegesített új Steam kliens hétfőtől tehát azoknak is játékszere lesz, akik eddig óckodtak részt venni a bétatesztben. Mivel nagyívű változtatások történtek, ezért javasolt már most ismerkedni a felülettel, mert elsőre könnyen el lehet veszni abban. Tapasztalat. És hogy ne idegesítsem még egy plusz hírrel a Valve rendszerétől idegenkedőket ide írom, hogy a tegnapi Trine akció mellé ma csatlakozott a Deus Ex és a Deus Ex: Invisible War is. Warren Spector apánk két kiválósága egy csomagban, 75%-os leértékeléssel most csak 5 euró, de lehetőség van a két játék külön megvételére is, 2,5 eurós áron. Két pofa sör. Én már cibálom is lefelé a Deus Ex GOTY-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)