Hirdetés

Fontos változás jöhet az idei Call of Duty többjátékos módjában

|

A Call of Duty 2022-es epizódja alaposan megváltoztathatja a multiplayer működését.

Hirdetés

Ugyan minden Call of Duty küzd valamilyen sajátos betegséggel, létezik egy bizonyos mechanika, ami sok-sok éve befolyásolja a sorozat többjátékos módját, és ami az elmúlt években kiemelt figyelmet kapott, miután szabályos médiakampányok indultak ellene. A rutinos játékosok bizonyára  már rájöttek, hogy a skill alapú meccskeresésről, röviden SBMM-ről beszélek, ami talán a legmegosztóbb téma a rajongók között.

Az SBMM bevezetésével a fejlesztők a nyilvános meccsekből konkrétan rangsorolt lobbykat kreáltak, ami a gyengébb képességű játékosoknak előnyös is lehet, az átlagnál jobbak azonban emiatt el kellett, hogy búcsúzzanak a dominált meccsektől és a végtelen killstreakektől.

Hirdetés

A rengeteg kritika már több változást is eredményezett, egy többször hitelesnek bizonyult Call of Duty információforrás pedig most további jó hírekkel szolgált. A Ralph néven ismert szivárogtató elmondása szerint az idei epizód fejlesztése során az Infinity Ward újra megvizsgálja és átalakítja az SBMM-et, hogy az a lehető legjobb szolgálatot tegye a játékosoknak.

Részleteket ugyan sajnos nem árult el, azt azért leszögezte, hogy a lobbyk szétszórása továbbra sincs tervben, ha tehát egyszer összehozott játékosokat a rendszer, abból maximum az egyének tudnak kilépni, az SBMM utólag már nem balanszolja az egymás ellen elért eredmények alapján a szobát.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)