Hirdetés

Football Manager 2006 egyveleg

|

A SEGA aktívan kampányolt ma új sportjátéka mellett és nem is egy sajtóközleményben emlékeztette a nagyérdeműt, hogy bizony a SEGA portékájára is figyelnünk kell majd a jövőben. Haladjunk is szépen sorjában. Az első és talán legfontosabb hír, hogy a Football Manager 2006 is gone gold lett, azaz elkészült a sokatmondó arany korong, indulhat a sorozat gyártás, hogy a szépen csomagolt dobozok Október 21-én landolni tudjanak a boltok polcain. Másodszor pedig azoknak, akik szeretnének belekóstolni, hogy milyen is lehet egy focicsapatot felügyelni és futtatni, azoknak elérkezett az alkalom, hogy kipróbálhassák tehetségüket valamelyik ma megjelent demó változatban. Jogosan írtam valamelyiket, hiszen a SEGA-nál "mindenre" gondoltak, így a demó(cska) elérhető egy kisebb 70MBytos kiszerelésben, amelyben mindössze két liga található és csak az angol nyelvet tartalmazza, míg a nagyobb full extrás változat (390MB) már 8 nyelvet támogat és 16 ligában próbálhatunk meg eredményeket elérni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)