Hirdetés

Football Manager 2011 - Bejelentve!

|

Football Manager 2011 bejelentéssel és videóval állt ma elő a Sports Interactive

Hirdetés

A foci szerelmeseinek több lehetőség is a rendelkezésükre áll, ha videojáték formájában is szeretnének hódolni legkedvesebb szenvedélyüknek. A hagyományos verzió kedvelőinek ott van a FIFA és a PES, míg az inkább a számokért, statisztikákért, utánpótlásért, igazolásokért, klubmenedzsmentért rajongóknak a Football Manager lehet a tuti befutó.

Elsősorban nekik örömteli hír, hogy a szériáért felelős Sports Interactive bejelentette a Football Manager 2011-et, és a bejelentés mellé még kis bemutató videó is társult, A műfaj sajátosságai miatt nem lehet izgalmas játékmenetre számítani, de sok új érdekességről esik majd szó a még karácsony előtt megjelenő Football Manager 2011-ről. FM 2011 bejelentő és bemutató videó, tökéletes angolsággal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)