Hirdetés

Football Manager 2019 - a német ligával jön novemberben

|

A játékosoknak ennyi is elég volt ahhoz, hogy a játék pár óra alatt a harmadik legkelendőbb legyen a Steamen.

Hirdetés

Nem a FIFA az egyetlen focis játék, amit évről évre rendkívül sok játékos vásárol meg. A Football Manager sorozat is szárnyal, egy ideje minden rész átlépi az egymillió eladott példányt PC-n.

Hirdetés

A bejelentést követően azonnal megrohamozták a játékosok a játék Steam-oldalát, pillanatok alatt a harmadik legjobban fogyó cím lett a No Man's Sky és a Monster Hunter: World után. Az előrendelők 10% kedvezményt kapnak, a digitális változatot választóknak ezen felül hozzáférés jár az októberi bétához, úgyhogy ez is számíthat. Most csak annyit tudni róla, hogy november 2-án fog megjelenni PC-re, iOS-re és Androidra, lekerül a borítóról az eddigi menedzser, illetve tartalmazza majd a DFL Bundesliga licencét. További részleteket szeptemberben fognak elárulni.

Ti is előrendeltétek már, vagy vártok még vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)