Hirdetés

Football Manager Live - 21 napig ingyen

|

A SEGA jóvoltából most több, mint 2000 szerencsés 21 napig teljesen ingyen játszhat a Football Manager Live-val.

Hirdetés

A Football Manager rajongói (akikről tudjuk, hogy sokan vannak) most örülhetnek, hiszen a legújabb, (nem véletlenül) Live névre keresztelt játékot, ha elég gyorsak, ingyen kipróbálhatják. A játékot nem a számítógép ellen, hanem más játékosok ellen játszhatja, akinek kedve tartja.

A Football Manager Live többféle havidíjas csomag közül enged választani, összesen 2 kategóriában. Az első kategória díjcsomagjait választva bizonyos időközönként kell kifizetnünk az összesített díjat, mely három hónapos előfizetés esetén 22.99 font, fél évre 43.99 font, egy évre 72.99 font, két évre pedig 114.99 font. Ha ezek közül választunk, akkor a regisztrált bankkártyánkról adott időközönként automatikusan levonódik az az összeg, amelyiket választottuk, így nincs gondunk azzal, hogy folyamatosan figyelni kelljen a változásokat. Lehet azonban azt is választani, hogy havonta vonódjon le az összeg, így azonban pár fonttal többet kell fizetnünk. Az előfizetési csomagokról ITT értesülhettek bővebben, a kipróbálásra pedig ITT tudtok jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)