Hirdetés

FootLOL: Epic Fail League - a foci is lehet vicces

|

Lehet más a labdarúgás, amennyiben ti is azt szeretnétek.

Hirdetés

Miközben a játékos kedvű focidrukkerek a FIFA 14, illetve a Pro Evolution Soccer 2014 párbajára készülnek, egy harmadik szereplő is felbukkant a piacon, egyenesen Oroszországból.

Az igen beszédes című FootLOL: Epic Fail League a fejlesztők szerint a legviccesebb összecsapásokat tartogatja a játékosok számára a Worms óta. Ezt úgy tervezik elérni, hogy aknákkal, pajzsokkal, repülő csészealjakkal, valamint tehenekkel, ragasztóval és számtalan más trükkel nehezítik meg a labdarúgók életét.

Négy planéta sajátos környezettel és összesen hatvan pályával, Wi-Fi-n keresztül is működő többjátékos móddal, valamint testre szabható karakterekkel és csapatokkal nem is hangzik rosszul. Ám ha ennyi nem elegendő ahhoz, hogy az immáron egyéves Steam Greenlight program keretében a FootLOL-ra szavazz, akkor hozzáteszem még, hogy a meccsek szabályai nem feltétlenül egyeznek meg azzal, amit megszokhattunk. Lesznek ugyanis olyan mérkőzések, amelyek során mindent el kell követnünk azért, hogy veszítsünk, miközben az ellenfél is ugyanezen fáradozik.

Szerintetek is ötletes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)