Hirdetés

For Honor - befagyott tavon csatázhatunk a téli esemény alatt

|

Több kozmetikai tárggyal érkezik a For Honor Frost Wind Festival eseménye, de egy izgalmas új pályát is kapunk az esemény idejére.

Hirdetés

Jó néhány játékban találkozhatunk valamilyen ünnepi eseménnyel, ehhez a listához pedig ma a For Honor készítői is hozzátesznek, bár az ő szezonális tartalmaik inkább csak a télhez kapcsolódnak. A Frost Wind Festival december 21-én kezdődik és látszólag érdekes párbajokat is tartogat.

Hirdetés

Az esemény játékmenetbeli újítása az Ice Brawlers mód, ami egy befagyott tó törékeny jegére helyezi a 2v2-es csatákat.. A For Honor kozmetikai tartalmai közé is kerül néhány téli témájú cucc, egy új emote és mood effect mellett mindegyik frakció kap egy új maszkot is. Ezeket az új fegyverekkel és ruházatokkal együtt a fesztivál végéig, azaz január 4-éig bármelyik játékmódban lejátszott meccsek után megkaphatjuk lootként, illetve különböző csomagok részeként is megvehetjük őket, ezeknek az ára ráadásul igazodik majd ahhoz, mennyi elemét szereztük már meg korábban. Mindehhez kaptunk egy trailert is, ami megfelelően átadja a fagyos hangulatot.

Köztetek van, aki újra elő szokta venni a For Honort egy-egy esemény miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)