Hirdetés

For Honor - hamarosan megkezdődik a rangsorolt mód tesztelése

|

Június végén élesedik a tesztszerveren a párbaj bajnokság, ahol már nem csak szórakozásból fogják püfölni egymást a játékosok.

Hirdetés

A For Honor már az elejétől kezdve kompetitív játéknak lett megalkotva, de annak ellenére, hogy már jó néhány hónapja megjelent, eddig még nem kaptunk ranked játékmódot. Ezen szeretne változtatni a Ubisoft, és jövő héten kezdetét is veszi az új funkció tesztelése.

Hirdetés

Az új játékmód úgy fog működni, hogy miután becsatlakoztunk az egyik tornára, húsz kvalifikációs párbajt kell lejátszanunk, majd a játék automatikusan beoszt minket Bronz, Ezüst, Arany, Platina vagy Gyémánt rangba. Ezután folytatódhat a küzdelem, a legügyesebb játékosok pedig egészen a döntői menetelhetnek, ahol aztán eldől, ki nyeri meg az adott bajnokságot.

A tornák mindig elérhetőek lesznek, mindössze a térképen kell megkeresnünk, majd várni, hogy becsatlakozzanak a többiek. A tesztidőszak június 29-én kezdődik, és egyelőre csak a PC-s játékosok vehetnek részt benne. Részletes leírást és egyebeket a Ubisoft blogjában találhattok.

Ti próbára teszitek majd magatokat a rangsorolt meccseken?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)