Hirdetés

For Honor - kiderült, milyen ingyenes és fizetős tartalmak jönnek

|

A Ubisoft felfedte a Season Pass tartalmát, és elmondta azt is, mi lesz, amit mindenki megkap.

Hirdetés

A kiadónak annyira bejött a Rainbow Six: Siege-nél alkalmazott megoldás, hogy ugyanezt használja a For Honor esetében is. Senki nem marad ki (szinte) semmiből, ha nem akar extra pénzt fizetni az alapjáték árán felül.

A Season Pass hat új hőst kínál majd, a Faction War minden szezonjában kettőt-kettőt. A bérlet vásárlói a többiekhez képest egy héttel korábban használhatják őket, illetve nem kell Steellel, avagy a játékban kihívások és meccsek teljesítésével gyűjthető pénzzel fizetniük. Ezen felül hat elit öltözék, három jelvénykeret, három láda, 30 napos Champion státusz (gyorsabban gyűlik az XP, és a társaink is többet kapnak) jár, valamint minden emote-nál megjelenik egy napsugár. 

Ami az ingyenes tartalmakat illeti, szezononként mindenki kap egy új pályát, lesznek módok és felszerelések.

Szerintünk ez így korrekt, ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)