Hirdetés

For Honor - egy bug miatt nem tudod kivédeni a Shugoki támadását

|

Hiába próbálod parry-zni a Shugoki ütését, egyszerűen nem sikerül? Nyugi, nem benned van a hiba.

Hirdetés

Érdekes bugot fedezett fel egy For Honor játékos, ami miatt bizony a szokásosnál is körültekintőbbnek kell lennünk, ha a hatalmas szamuráj ellen játszunk.

A Shugoki méreteiből adódóan a támadásai sem kifejezetten gyorsak, így viszonylag könnyű őket egy parry-vel elhárítani. Kivéve akkor ha a játékosok kihasználják a videóban látható bugot. A trükk lényege, hogy a megfelelő pillanatban felengedi a lock gombot, ezzel a támadás kivédhetetlenné válik. Ha sikerül tökéletesen időzíteni a dolgot, akkor nem egy, hanem rögtön két találatot is bekapunk valami miatt.

Legyetek kifejezetten óvatosan, amíg ki nem javítják a bugot, mert elég egy ilyet benézni, és simán elmehet rajta a meccs!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)