Hirdetés

For Honor - fénykardokkal ünnepeljük a Star Wars-napot

|

A Ubisoftnál sem feledkeztek el május negyedikéről.

Hirdetés

Nagyot fognak nézni azok a For Honor játékosok, aki ma gyanútlanul bekukkantanak kedvencükbe lenyomni egy gyors meccset, és nincsenek szitában azzal, hogy ma, azaz május negyedikén van a nemzetközi Csillagok háborúja-nap. 

Hirdetés

A Star Wars nap tiszteletére ugyanis a For Honor autentikus fegyverei fénykardokká változtak. No persze nem arról van szó, hogy minden harcos egy jedi vagy sith fénykardot forgat majd. Továbbra is pallosokat és csatabárdokat lóbálnak majd a játékosok, fegyvereik pengéi viszont vörös és kék fényben kezdenek el izzani. Az alábbi videó tökéletesen prezentálja, miről is van szó. 

Az ünnepi frissítés osztatlan sikert aratott, sokan azt követelik, hogy maradjon ez a funkció állandó része a játéknak. Egyelőre nem lehet tudni, hogy meddig tart majd a semmiből előhúzott játékbéli esemény, szóval ha nem akartok lemaradni róla, akkor még ma lépjetek be mindenképpen a For Honorbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)