Hirdetés

For Honor - így módosítják a karaktered a különböző attribútumok

|

Sajnos a Ubisoft nem magyarázta el túl részletesen, hogy pontosan hogyan is működnek az egyes tulajdonságok, de a játékosok szép lassan összerakják a képet.

Hirdetés

A For Honor 4v4 módjaiban fontos szerephez jutnak a tárgyainkon lévő bónuszok, ezekkel ugyanis a karakterünk különböző támadó és védőértékeit tudjuk módosítani. De melyik mit csinál pontosan? Mi a különbség például a Block damage és a Block damage resistance között?

Egy játékos Redditen gyűjtötte össze a különböző statokat, így a maguktól értetődő attribútumok mellett (mint a Revive Speed, Sprint Speed, vagy Execution Health Regen) most már azt is tudjuk, hogy a minél magasabb a Block Damage-ünk, annál több sebzést viszünk be akkor is, ha az ellenfél blokkolja a támadást (ennek a párja a másik oldalról a Block Damage Resistance), vagy hogy a Throw Distance a guard break utáni ellökés távolságát módosítja (beleértve a Shugoki golfos ütését is). Hogy az egyes statok pontosan milyen mértékben befolyásolják a karakterünket, azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos számok, de hamarosan remélhetőleg ezeket is sikerül tesztelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)