Hirdetés

For Honor - ütős trailert kaptak a kiegészítő újdonságai

|

Az egy hét múlva debütáló DLC alaposan átalakítja majd a játékot.

Hirdetés

A gyenge kezdés után a For Honor elég durván összekapta magát, ma már az egyik legnépszerűbb PC-s címnek számít, a Marching Fire DLC pedig valószínűleg sok régi veteránt is visszacsábít majd a játékba.

Hirdetés

Az október 16-án érkező kiegészítő számos ingyenes újítást is magával hoz, többek között a teljesen átdolgozott menüt, megújított pályákat, valamit az aszimmetrikus várfoglalós Breach módot. Emellett jön egy új frakció is 4 harcossal, ők viszont csak a hónap végén lesznek elérhetőek az egyszeri játékosok számára.

Ha viszont leszurkolunk 30 dollárt, akkor nemcsak két hét exkluzivitást kapunk a harcosokból (vagyis már október 16-án elkezdhetjük használni őket), hanem nekimehetünk az Arcade Mode-nak is, ami solo és koop kihívások elé állít majd minket, gyakorlatilag random generált meccsekben, ahol az ellenfelek mellé különböző módosítókat is kapunk.

Ti beruháztok majd a DLC-re, vagy feloldjátok a harcosokat az in-game valutából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)