Hirdetés

For Honor - januárban indul a harmadik évad, négy új hőst és sok más újdonságot kapunk

|

A Ubisoft bejelentette, hogy 2019-ben sem áll le a For Honor bővítésével, és jövőre is négy tartalmi csomagra számíthatunk.

Hirdetés

A For Honor támogatása hasonlóan működik a Rainbow Six: Siege-éhez. Minden évben kapunk pár nagyobb csomagot, bennük új hősökkel, pályával és más apróságokkal. Ez 2019-ben sem lesz másképp.

Hirdetés

A harmadik évad a Year of the Harbinger nevet kapta. Egyelőre a benne foglalt frissítésekről keveset tudunk, de az már biztosnak tűnik, hogy egy pajzsot és kardot hordó lovaggal fog indulni az újév. A Vortiger című első szezonális csomag január 31-én érkezik a jelenlegi tervek szerint. A további menetrendről egy nem túl beszédes képet kaptunk.

Baltás szamuráj, kalapácsos viking, és kardos Wu Lin vár még ránk a szezonális események mellett, és természetesen a halloweeni mókázás is visszatér. Minden új karaktert feloldhatunk majd 15 000 acéllal, de ezúttal is lesz évadbérlet azoknak, akik nem szeretnek farmolni.

A szezonok várhatóan háromhavonta követik majd egymást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)