Hirdetés

For Liberty! - Újabb magyar stratégia

|

Talán sokan kipróbáltátok az ingyenes, 1848 című programot, amelyet a magyar Hussar games fejlesztett. Most itt az első "komoly" játéka ennek a magyar fejlesztőcsapatnak.

Hirdetés

A Matrix Games a mai napon dobta piacra a For Liberty! nevű játékot, amely egy, az amerikai függetlenségi háború időszakában játszódó körökre osztott stratégia.
Mindegyik kampánynak egyedi zenei világa van, az akurátusan modellezett térképek 3000 hatszögből állnak, ugyanígy az egységek is a megfelelő korhoz és oldalhoz illenek. 8 kampány található a játékban, 4-4 a forradalom mindkét szakaszához. Stratégiai szinten olyan forrásokat kell menedzselni, mint a besorozottak, lovak, muskéták, ágyúk, pénz és utánpótlás. Befolyásunkkal a politikai döntéseket is képesek vagyunk megváltoztatni. Négyszáz történelmi személyiséget irányíthatunk, és a csapatainkat ostrom, védelem, támadás, visszavonulás és pihenés üzemmódokban használhatjuk.
Aki továbbiakat is szeretne a játékról megtudni, az fáradjon ide:
For Liberty! hivatalos honlap

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)