Hirdetés

Forradalmi MMO-t fejleszt az EA

|

Legalábbis ezt állítja egy álláshirdetés időközben kissé megváltoztatott szövege.

Hirdetés

No nem arról van szó, hogy eredetileg hiperprofi webnindzsát kerestek, aztán rájöttek, hogy valójában takarítónőből van épp eggyel kevesebb az EA-székházban.



Csupán a "forradalmi" jelző tűnt el az eredeti szövegből, amit itt olvashattok el. Továbbra is tényként kezelhetjük viszont, hogy egy bejelentés előtt álló MMO-ról van szó, ami az Electronic Arts berkeiben készül.
Ennyi információval a birtokában a zsurnaliszta nem sokat kezdhet, legfeljebb végiggondolhatja, hogy milyen franchise-ok és vannak a kiadóvállalat birtokában, amelyekre támaszkodva MMO-készülhet. Így hirtelenjében az Ultima jutott eszembe, de ha bárkinek van még ötlete, ne fojtsa magába, ossza meg velünk nyugodtan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)