Hirdetés

Forró fejre hideg víz!

|

Megérkeztek az EK WaterBlocks vízhűtő blokkjai, melyek az nVidia 8800GT szériás videokártyák teljeskörű hűtésére lettek tervezve.

Hirdetés

A Szlovén székhelyű cég blokkjai a GPU-t, memóriákat és egyéb melegedő alkatrészeket is képesek kellőképpen hidegre tenni. Ezáltal szinte a teljes videokártyánk beköthető a vízhűtés rendszerbe. Ez a kialakítás tehát nagyon kedvező a csendes és nagy teljesítményű hűtést építőknek, ugyanakkor a kompatibilitás terén már erősen típus specifikus. A blokkokból két verzió érkezett melyek csak a fedél anyagában térnek el. Az egyik verzió fekete műanyag (Polyoxymethylene acetal) a másik, áttetsző plexi fedéllel készül.

Az EK WaterBlocks egyértelműen a prémium kategóriába pozicionálta, ezeket a blokkokat mint, ahogyan termékei nagy részét is. A 8800 GT blokkokról oldalunkon (Computermode) rövid bemutató olvasható, melyet ezen a linken érhettek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)