Hirdetés

Fortnite - megérkezett a 3.4-es frissítés, új módot és fegyvert hozott

|

Tegnap élesedett a Fortnite 3.4-es update-je, mely az újdonságok mellett eltávolította a 30 fps-es módot a konzolos verziókból és javított a netkódon is.

Hirdetés

Nem kellett sokat várni a nyomkövetős rakétavetőre: a 3.4-ben már ez is használható, ha jó ládát vagy segélycsomagot nyitunk ki. 

Hirdetés

Ahogy sejtettük, kilövés után irányítani tudjuk a rakétát, és eközben karakterünk mozdulatlan marad. Ha megszakítjuk az irányítást, követi a természetes pályát. Ugyanakkorát sebez, mint a többi rakéta, de lassabban megy. Fegyverek tekintetében annyi változás van még, hogy a sörétesek ritkasági szintjét jobban az erősségükhöz igazították, valamint a gránátvetőt tojásvető váltotta fel (ami csak külsejében tér el az eredetitől).

A limitált ideig elérhető mód a Sniper Shootout v2, melyben a vadászpuska és az íjpuska használható, de a revolver nem, illetve nem lehet valakit a földre küldeni, a halál azonnali. A Legendary fegyverek csak segélycsomagokban, az Epicek csak ládákban találhatók meg.

Technikai oldalon eltünt a konzolos változatokból a 30 fps-es mód, csak 60 fps-sel lehet játszani; optimalizálták a netkódot a lag csökkentése érdekében, javítottak a konzolos változat látványán, a képfrisítési sebességen, lehet zoomolni a térképen, és nagyon sok hibát sikerült orvosolni.

A lista olyan hosszú, hogy egy meccset is le lehet játszani, mire végigérünk rajta, de akit minden apróság érdekel, további részleteket erre találhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)