Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - késik a jetpack, új fegyvert kapunk helyette

|

Az utolsó pillanatban dizájngondok kerültek elő, de hogy addig se unatkozzunk, kapunk egy új flintát a lövöldözéshez.

Hirdetés

A Fortnite fejlesztői folyamatosan bővítik a játékot új fegyverekkel, gránátokkal, és más kütyükkel. Hamarosan jön egy jetpack is, ami az utazást fogja megkönnyíteni, de egyelőre az Epic visszavonta a megjelentetését egy hirtelen felbukkant hiba miatt.

Hirdetés

Azt sajnos nem tették hozzá, hogy mikor számíthatunk a jetpack érkezésére (feltehetőleg ezt még ők sem tudják), de addig is, amíg a játéktörténelem legmenőbb utazási eszközét várjuk, kapunk egy új fegyvert, a Hunting Rifle-t.

Egyelőre semmilyen részletet nem kaptunk a jetpack kapcsán. A leírás annyiban kimerül, hogy "új magasságokba viheted a harcot", amitől nem lettünk okosabbak. Izgatottan várjuk a cucc első bemutatását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)