Hirdetés

Fortnite - elindult a Batman előtt tisztelgő esemény

|

A legendás szuperhős szülinapja előtt tisztelegve magadra öltheted a köpenyes igazságosztó szerelését és berepülhetsz Gotham városába.

Hirdetés

Köszönhetően az adatbányászok munkájának, már sejtettük, hogy valami készül az Epic Games háza táján a Batman nap alkalmából. Azután, hogy a boltban ingyenessé vált 6 Batman játék az Epic élesítette a Fortnite eseményt is, ahol rengeteg denevéres (és Macskanős) kozmetikai kiegészítő bukkant fel.

Hirdetés

A játékbeli boltban kapható egy teljes Catwoman kinézet, Batman köpeny, Batman háttérzene, hogy csak párat említsünk a kínálatból. Persze a főfogás a 20 dolláros Batman skin csomag, ami tartalmaz képregényes és filmes kinézetet, Batwing Glidert, egy spéci köpenyt és egy Batarang csákányt.

Aki nem szeretne feltétlenül zsáknyi pénzeket elverni a boltban, az ingyen élvezheti a Tilted Town Gotham Cityre alakított verzióját, ahol a gliderünk azonnal Batman köpennyé válik (amit bármikor kinyithatunk, ha szükséges). A csatatér ezen részén találunk robbanó Batarangeket, szigonypisztolyt és rengeteg Batman easter egget. A nagy eseményhez természetesen különleges kihívások is tartoznak, melyek teljesítéséért egy spéci glidert és töltőképernyőt kapunk. A Batman buli október 1-ig tart, ha esetleg kedvetek van a Sötét Lovag szerepében tetszelegni kicsit a harctéren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)