Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - késik a következő frissítés, de jött egy tánc

|

Elvileg ma kellett volna begurulnia a 4.2-es javításnak, de homokszem került a gépezetbe.

Hirdetés

A Fortnite iszonyatos sebességgel kapja az új javításokat, a következő, 4.2-es patch (ami egy a FAMAS-hoz hasonló új fegyvert is hozott volna) pedig már majdnem készen állt a kilövésre. Az Epic ma jelentette be, hogy sajnos egy frissen felfedezett hiba miatt el kell tolniuk az új verzió megjelenését.

Hirdetés

Azt nem árulták el, hogy pontosan meddig kell majd várnunk a frissítésre. Annyit hozzátettek az üzenethez, hogy az érkezésig lesznek küldetések, amik nem fognak működni. A csapat elnézést és türelmet kért, amíg megoldják a felmerült problémát.

Addig is, aki szeretné kitáncolni magából a feszültséget, az az új csirketánccal megteheti.

Az új emote-hoz egyébként kifejezetten javasoljuk az idei Eurovíziós dalfesztivál győztes dalát. Tökéletesen fog passzolni hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)