Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - a pálya alól támadtak a csalók

|

Néhány játékos megtalált egy hibás részt a pályán, ahol be lehet csúszni a textúra alá, és onnan biztonságból lehet levadászni az ellenfeleket.

Hirdetés

Néhány napja fedezték fel a játékosok a Fatal Fields Glitch névre keresztelt hibát, aminek köszönhetően becsúszhattak a Fortnite: Battle Royale pályája alá. A glitchet kihasználó karaktert nem lehet látni (eltakarja a talaj), így az békésen kinyírhat mindenkit. Természetesen ez csalásnak minősül.

Hirdetés

Lentebb magatok is láthatjátok, ahogy Spoderman Gg beesik a textúra alá, és szétlövi ellenfelét minden gond nélkül.

A Fortnite fejlesztői is felkapták a fejüket, és azonnal elkezdtek dolgozni a hiba javításán. A legutóbbi Twitter üzenet szerint már sikerült is kikalapálniuk a glitchet. Azok, akik kihasználták a hibát komoly büntetésre számíthatnak, de a fejlesztők nem akarnak csak úgy mindenkit kivágni. A posztjuk szerint minden esetet megvizsgálni, és attól függően büntetnek majd, hogy adott játékos mennyire élt vissza a dologgal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)